Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Souvlaki Reviewers: Review για το ψητοπωλείο "Η κυψέλη της Γεύσης"


Ντάξει... τι να πει κανείς? Υπάρχουν κάποια ψητοπωλεία-περιπτώσεις που σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
Ένα από αυτά είναι και το ψητοπωλείο "Η κυψέλη της Γεύσης". Το εν λόγω μαγαζί δεν έχει ανοίξει καλά καλά εδώ και δύο μήνες και οι γεύσεις του δεν παίζονται. Είναι απορίας άξιο το πως ένα μαγαζί που ανοιξε τόσο πρόσφατα μπορεί όχι μόνο να ανταποκριθεί στις δυσκολίες τις δουλειάς, αλλά και να τα κάνει όλα σχεδόν στην εντέλεια. Όταν πρωτοδοκιμάσαμε έτρεμαν τα σαγόνια μας από τις γεύσεις και απλά δεν πιστεύαμε τι τρώμε.

Στη συνέχεια όταν είδαμε και πως φτιαχνονται μείναμε ακόμα περισσότερο με το στόμα ανοιχτο. Κάθε μέρα οι δύο φίλοι και καταστηματάρχες περνούν μόνοι τους στη "σούβλα" για το γύρο φρεσκότατα κομμάτια κρέας τα οποία οι ίδιοι έχουν επιλέξει.
Τα κρέατα τους σε ποιότητα είναι ότι καλύτερο και οι συνθήκες υγιεινής στο ψητοπωλείο τους είναι αξεπέραστες. Όταν όλα αυτά συνδιαστούν με την εξυπηρετικότητα, αλλά και με την υπέροχη γεύση, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν δύσκολο να το πιστέψει κανεις! Εάν είστε Κυψελιώτες ή εάν περνάτε βόλτα να πιείτε ένα καφέ στη Φωκείωνος (ή γενικά στο κέντρο) μην ξεχάσετε να παραγγείλετε απο κει! Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέμε και δε θα χάσετε!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου